امروز: چهارشنبه 12 دی 1403
دسته بندی محصولات
بخش همکاران
بلوک کد اختصاصی

پروژه کارآفرینی تولید پالت رنگ

پروژه کارآفرینی تولید پالت رنگدسته: کارآفرینی
بازدید: 12 بار
فرمت فایل: doc
حجم فایل: 546 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 32

پروژه کارآفرینی تولید پالت رنگ در 32 صفحه ورد قابل ویرایش(جداول pdf)

قیمت فایل فقط 3,000 تومان

خرید

پروژه کارآفرینی تولید پالت رنگ در 32 صفحه ورد قابل ویرایش


1- 1 مقدمه :

تولید  های رنگ یکی از طرح هایی است که استفاده کنندگان خاص و ویژه را در بر می گیرد ، توجه به نوع و نحوه تولید  بسیار مهم  است ، خریداران این کالا کاملا به نوع تولید و جنس مورد استفاده توجه دارند و آن را از جهات گوناگون مورد بررسی قرار می دهند ،  های رنگی انواع و اقسام گوناگونی دارد و در رنگهای متنوع و جنس های متنوع تولید و به بازار عرضه می شوند .



1 – 2 نام کامل طرح و محل اجرای آن :

تولید  رنگ



محل اجزا :

شهر صنعتی  



1 – 3 – مشخصات متقاضیان :

نام


نام خانوادگی


مدرک تحصیلی


تلفن
















1 – 4 – دلایل انتخاب طرح :

علاقه به رنگ و نقاشی و ابزار های نقاشی دلیل اصلی انتخاب طرح توسط اینجانب بوده است ولی در این انتخاب عوامل دیگری نیز نقش داشته اند که از آن جمله می توان به میزان سوددهی و اشتغالزایی طرح و ... اشاره نمود



1 – 5 میزان مفید بودن طرح برای جامعه :

تولید  های نقاشی با کیفیت می تواند کشور را از واردات این کالا بی نیاز نماید و بازار داخلی را متوجه وجود کالای مرغوب ایرانی با قیمتی مناسب نماید .



1 – 6  - وضعیت و میزان اشتغالزایی :

تعداد اشتغالزایی این طرح  25  نفر میباشد .

وضعیت مختصر اجتماعی و اقتصادی و فرهنگی محل اجرای طرح :

با بررسی های بعمل آمده از منطقه مورد نظر برای اجرای این طرح ( شهرک صنعتی البرز ) و در نظر گرفتن زمین مورد نظر برای اجرای طرح این منطقه را به لحاظ فرهنگی و اجتماعی مورد بررسی قرار داده  و مشخص گردید که این منطقه به لحاظ فرهنگی و اجتماعی در موقعیت مناسبی قرار دارد و بدلیل این که این منطقه یک منطقه کاملا صنعتی میباشد برای تولید این محصول کاملا مناسب است .



مراحل انجام كار :

مواد اولیه انواع کاغذ بطور کلی ، مواد سلولزی است که از منابع مختلف تهیه می‌شوند:
• ساقه کتان ، شاهدانه ، پنبه که الیاف بلند (در حدود 1.2 تا 6 میلی متر) دارند.

• ساقة گیاهانی مانند گندم ، جو (کاه) ، نی ، کنف و غیره.

• درختانی که برگ سوزنی دارند، مانند کاج (با الیاف بلند ) و یا برگ پهن ، دارند مانند چنار (با الیاف کوتاه در حدود 0.5 تا 1.2 میلی متر)

• انواع کاغذ‌های باطله و یا خرده‌ها و قطعات مقوای کهنه

• الیاف تفاله نیشکر







مراحل تهیه پالت

تبدیل چوب به قطعات ریز :

با استفاده از ماشین پوست کنی ، و دستگاه تولید تراشه و عبور تراشه‌ها از الک مخصوص صورت می‌گیرد و قطعاتی به طول حداقل 4 و عرض 2 سانتی متر (در مورد چوب) به دست می‌آید.



پختن چوب و تولید خمیر :

این عمل ممکن است از طریق مکانیکی یعنی ، بدون استفاده از مواد شیمیایی و توسط بخار آب جوش ، تحت فشار صورت گیرد که معمولاً برای تهیه کاغذهای ارزان و کاهی ، مانند کاغذ روزنامه متداول است. در روش شیمیایی از هیدروکسید سدیم (در روش قلیایی) ، سولفیت هیدروژن کلسیم ، ، درمحیط اسیدی (PH=2-3 ، روش بی سولفیت) و یا سولفیت سدیم (در روش سولفیت) همراه با کمی کربنات سدیم در دمای بالاتر از . 100 درجه سانتیگراد و تحت فشار ، استفاده می‌شود. در این مرحله خمیر قهوه‌ای رنگی حاصل می‌شود که از آن در تهیه مقوا ، کارتن ، و یا کاغذ‌های کاهی استفاده می‌شود.



شستشوی خمیر کاغذ :

شستشوی قلیایی ، که با استفاده از محلول 3 درصد سود در دمای 45 تا 50 درجه سانتیگراد به مدت یک تا دو ساعت صورت می‌گیرد. این عمل برای جدا کردن لیگتین و کاهش رنگ خمیر انجام می‌پذیرد.

اعمال شیمیایی (رنگ زدایی) : در دو مرحله صورت می‌گیرد :

o کلر زنی ، که در PH=2 تا دمای 25 تا 45 درجه سانتیگراد به مدت تقریبی یک ساعت صورت می‌گیرد. در این مرحله لیگتین باقیمانده در خمیر ، به صورت محلول در می‌آید که بسته به نوع مواد شیمیایی به کار رفته برای پخت ، بین 3 تا 15 درصد ممکن است تغییرکند.
o رنگ زدایی که توسط هیپوکلریت سدیم (به صورت محلول 3 درصد) ، دی اکسید کلر ، پراکسید هیدروژن ، ازون ، و غیره در PH=9-10 صورت می‌گیرد. تا اینکه لیگتین فقط اکسید شود و سلولز تحت تأثیر قرار نگیرد.



خشک کردن خمیر کاغذ :

دراین مرحله خمیر کاغذ را از دستگاه تمیز کننده و توری‌هایی که دارای سوراخهای 2 تا 3 میلیمتری‌اند ، عبور می‌دهند تا قسمت عمده آب خود را از دست بدهد. بعد آن را از پرسهای قوی عبور می‌دهند تا باقیمانده آب آن نیز خارج شود.



پرس کردن ، برش زدن و بسته بندی :

با عبور خمیر خشک شده از میان غلتک‌های مخصوص ، آن را به صورت صفحات کاغذ در آورده و توسط دستگاه برش آن را در اندازه‌های مورد سفارش و نیاز بازار مصرف برش می‌دهند و بسته بندی می‌کنند.





مجوز های قانونی :

تعریف: جواز تاسیس مجوزی است که جهت احداث ساختمان ، تاسیسات و نصب ماشین آلات بنام اشخاص حقیقی و حقوقی در زمینه صنایع تبدیلی و تکمیلی بخش کشاورزی (زراعی ، باغی ، شیلاتی ، دام و طیور، جنگل و مرتع)  صادر میگردد.



گزارش مختصر بازدید از واحد ها تولیدی با خدماتی مرتبط با موضوع پروژه :

بازدید از کارخانه پالت سازی سرو

بر اساس هماهنگی های انجام شده برای بازدید یکی از کارخانه های تولید پالت رنگ معتبر در کشور که کارخانه سرو نام دارد را انتخاب کردیم ، در بازدید بعمل آمده از این کارخانه به اطلاعات جدیدی در زمینه نحوه تولید ، ماشین آلات و تجهیزات تولید ، نحوه بسته بندی و بسیاری موارد دیگر آشنا شدیم .



جنبه های ابتکاری بودن و خلاقیت به کار رفته شده :

ابتکار و نوآوری در کلیه رشته ها می تواند عامل پیشرفت  و توسعه قرار گیرد در بخش صنعت و در تولید کالایی مانند پالت که بازار رقابتی بسیار شدیدی دارد استفاده از ایده های نو و نوآوری و خلاقیت می تواند به عامل موفقیت تبدیل شود ، طراحی های گرافیکی تبلیغاتی یکی از عوامل پیشرفت و توسعه اقتصادی در کشور های صاحب سبک در صنعت میباشد ، الگوبرداری از این روشها برای معرفی کالا و محصولات می تواند به عنوان یک ایده نو مورد استقیال قرار گیرد .

قیمت فایل فقط 3,000 تومان

خرید

برچسب ها : پروژه کارافرینی تولید پالت رنگ , طرح توجیهی تولید پالت رنگ , کارآفرینی تولید پالت رنگ , دانلود پروژه تولید پالت رنگ , دانلود کارآفرینی تولید پالت رنگ , طرح توجیه فنی تولید پالت رنگ , توجیه اقتصادی تولید پالت رنگ , تولید پالت رنگ , تولید , پالت , رنگ

نظرات کاربران در مورد این کالا
تا کنون هیچ نظری درباره این کالا ثبت نگردیده است.
ارسال نظر