تكنولوژی اینترنت تنها به منزل و محل كار ما هدایت نشده است و در بیشتر جنبه های زندگی ما وجود دارد، بشكه های بی سیم و دست یابی به دستگاهها، حضور اینترنت را در همه جا فعال كرده است بسیاری از این دستگاهها به طور مأیوسانه ای امنیت ضعیف و سستی دارند كه باعث می شود كاندیدای ایده آل برای یك هكر باشند این موضوع وقتی اَسَف بارتر است كه سیستمهای دارای امنیت
قیمت فایل فقط 6,900 تومان
امنیت در وب
مقدمه
تكنولوژی اینترنت تنها به منزل و محل كار ما هدایت نشده است و در بیشتر جنبه های زندگی ما وجود دارد، بشكه های بی سیم و دست یابی به دستگاهها، حضور اینترنت را در همه جا فعال كرده است. بسیاری از این دستگاهها به طور مأیوسانه ای امنیت ضعیف و سستی دارند كه باعث می شود كاندیدای ایده آل برای یك هكر باشند. این موضوع وقتی اَسَف بارتر است كه سیستمهای دارای امنیت ضعیف، سیستمهایی را كه دارای امنیت جامعی هستند را با سوار كردن تهاجمات روی آنها به مخاطره می اندازند. حتی برنامه ها و سیستمهایی كه دارای امنیت صوتی هستند از هجوم یا خطر مصون نیستند. افزایش تقاضای نرم افزار و كاهش سریع در چرخه های توسعه بدین معنی است كه نسخه جدید نرم افزارهای نصب شده روی ماشینها یك گام جلوتر است. جرمها و سوء استفاده های فنی در كشمكش با دنیای اینترنت می باشد. كشورهای بیگانه اغلب گرفتار جرم های اینترنتی می شوند و پی گیری گروههای مجرم وقت گیر و پر زحمت است. انجام هك تا حدودی بر مبنای كسب علم و دانش استوار است یك اشتیاق برای ارضای یك حس ذاتی كنجكاوی فنی. با این دید، به بسیاری از هكرها در مورد فعالیتهایشان حق داده می شود. بدین معنی كه آنها رخنه ها و كاستی های امنیت را آشكار میسازند. بعضی اشخاصی كه به عنوان هكر شناخته می شوند در حقیقت موافق با بسیاری از عادات هك كردن اصیل نیستند و ترجیح می دهند كه اهداف خود را به دلایلی غیر از كسب دانش و جهت آرزو برای افزایش آگاهی امنیت، مورد هدف قرار دهند.
بعضی هكرها، برنامه ها، سیستمها را به منظور بالا بردن آگاهی امنیت مورد هدف قرار می دهند این نوع فعالیت هنوز هم می تواند به عنوان یك هجوم برچسب بخورد چرا كه فعالیت آنها می تواند نتایج ناخواسته و غیر منتظره ای را در برداشته باشد. بدین علت است كه برخی اصطلاح هك كردن اخلاقی را یك تناقض می دانند.
هک به چه معناست؟
شاید تا به حال برای شما اتفاق افتاده باشد كه مورد حمله هكرها (hackers) قرار بگیرید. شاید بارها account های اینترنت تان در عرض یك روز خالی شده باشد بدون آنكه خودتان استفاده كرده باشید. شاید متوجه شده باشید كه در yahoo messenger شخص دیگری هم از ID شما استفاده می كند.
hack به زبان ساده و شاید عامیانه ترین تعبیر آن دزدیده شدن كلمه عبور یك سیستم یا account می باشد.
به طور كلی نفوذ به هر سیستم امنیتی كامپیوتری را hack می گویند. Hacker شخصی است
باهوش , فرصت طلب , دارای معلومات بالا با افكار سازنده و مطمئنا با وجدان . لازم به ذكر است كه هكرها با دزدان اینترنتی و یا الكترونیكی فرق دارند.
دزدان اینترنتی افرادکلاهبردار و شیادی هستند که با استفاده از فضای نت سعی در کلاهبرداری و یا سرقت اطلاعات شخصی یا اطلاعات محرمانه شرکتها و احتمالا فروش انها هستند ابزار کار ، شیوه عمل و ترفند هکر و دزدان اینترنتی یکی است اما این موضوع ما را به اشتباه نیندازد هدف پیشرو هکر یک هدف خوب است زیرا هکرها اکثر از افراد باتجربه خلاق و سرآمد فن آوری اطلاعات هستند.
هكرهای واقعی در میان خود مرام نامه ای دارند كه همه پایبند به آن می باشند.
اهداف هکر
در اصل هر هکر برای نفوذ به شبکه هاو سایتها اینترنتی دوهدف را دنبال می کند البته هکرها هم قسم ها مختلف و نامهای گوناگون دارند اما درمجموع در دلیل عمده بین آنان مشترک است
هكر در موقع هك كردن یك سیستم امنیتی هدفش ضربه زدن (چه مادی و چه معنوی) به شخص یا اشخاصی نیست. او هك می كند تا معلوماتش را نشان دهد. در آمریکا و بسیاری از کشورها هکرها را استخدام می کنند چون می دانند از نظر سواد فن آوری اطلاعات در سطح بالایی قرار دارند.
هکر در جهان بعنوان فردی متخصص با تجربه مفید شناخته می شود اما مانند هر صنف و سلوک افرادی نامطلوب هم در این قشر قرار دارد؛ در این میان افرادی هستند كه با سوء استفاده از معلومات خود و یا دیگران هدفشان از هك كردن ضربه زدن به اشخاص است یا به دنبال پركردن جیب خود می باشند. این افراد دزدانی بیش نیستند. لذا منظور از هك در اینجا دزدیدن كلمه عبور حسابهای dialUp و yahoo messenger و Hotmail می باشد كه بسیاری از خوانندگان از آنها استفاده می كنند. چگونه هك می شویم ؟!
یكی از متداول ترین روش های هك كردن, حدس زدن password است. روش رایج دیگر خواندن password از روی دست User به هنگام تایپ آن می باشد. یا فرستادن صفحه ای مانند صفحه ورودی Hotmail , Yahoo به صورت یك Email كه در آن به ظاهر كاركنان شركت سرویس دهنده از user خواسته اند به منظور اطمینان از صحت سرویس دهی password خود را تایپ كند. كه این password در همان لحظه برای هكر mail می شود.
فراموش نکنید هیچ ارایه دهنده خدماتی مابین ارایه خدمات از شما پاسورد درخواست نمی کند و اگر به هر دلیل اختلالی به وجود آید کار از ابتدا شروع می شود
برنامه جالبی وجود دارد كه LOG تمامی حرفهایی كه وارد شده است را ذخیره می كند. هكر برنامه را اجرا می كند و بعد از شما میخواهد كه رمز خود را بزنید. كلیدهای تایپ شده توسط شما درون یك فایل متنی TXT ذخیره می شود و هكر بعدا به آن رجوع می كند و رمز شما را كشف می نماید.
روش دیگر حدس زدن جواب سوالی است كه شما انتخاب نموده اید تا در صورت فراموش نمودن رمزتان از شما پرسیده شود. در yahoo استفاده از این روش سخت است زیرا تاریخ دقیق تولد و آدرس و حتی كد پستی را نیز می خواهد. ولی در سرویس hotmail به سادگی می توانید جواب سوال را حدس بزنید و رمز را بدست آورید. و نیز هكر می تواند به كاركنان hotmail نامه زده و در آن ابراز نماید كه account اش مورد هك قرار گرفته و درخواست رمز جدید كند كه كاركنان Hotmail از او چند سوال در مورد سن و آخرین دسترسی به account و آخرین رمزی كه به خاطر دارد می كنند و سپس رمز جدید در اختیار او قرار می گیرد.
یا برای یافتن رمز account های اینترنت, به ISP شما زنگ می زند و با دادن مشخصات خواستار تغییر رمز می شود. جالب اینجاست كه در بسیاری از موارد منشیان رمز قبلی را نمی پرسند.
اینها همه روشهای ساده ولی رایج و متداول بودند. روش دیگری كه در اینجا در موردش صحبت می كنم كمی تخصصی است و هر شخصی نمی تواند از این روش استفاده كند بلكه باید معلوماتی در خصوص اینترنت و IP و یك سری نرم افزارها داشته باشد.
در این روش شخص با فرستادن یك فایل آلوده به ویروس یا Trojan سیستم شما را آلوده می كند. با اجرای این فایل , فایل مورد نظر در حافظه جای می گیرد و هر زمان كه كامپیوتر روشن شود دوباره در حافظه صدا می شود. پس با پاك نمودن فایل اولیه مشكل شما حل نمی شود. این فایل كامپیوتر شما را به عنوان یك Server در می آورد و یكی از پورت ها را برای استفاده هكر باز می گذارد. (برخی از این trojan ها پرتی را باز نمی گذارند بلكه از طریق یك email رمز ها را برای هكر ارسال می نمایند.) حال هكر می تواند با پیدا كردن IP شما و اتصال به پورت مورد نظر در زمانی كه هم شما Online هستید هم هكرتان هر كاری با كامپیوتر شما بكند حتی آنرا خاموش كند و رمزهای موجود در كامپیوتر شما را بدزدد.
البته ارسال فایل گاهی به صورت online نمی باشد. هكر می تواند اگر با شما آشنایی داشته باشد به پشت كامپیوتر شما بی آید و فایل مورد نظر را روی آن اجرا كند. جالب اینجاست كه اغلب ویروس كشها از شناسایی Trojan های جدید عاجزند. چه باید كرد ؟! چگونه هك نشویم ؟! روشهای ساده را به سادگی و با كمی دقت می توان مسدود كرد. مثلا
رمزی انتخاب كنید كه حدس زدنش كار هر كسی نباشد. شماره تلفن , اسم , فامیل , شماره شناسنامه یا تاریخ تولید و تركیبی از اینها معمولا اولین چیزی است كه به ذهن هر كسی می رسد. سعی كنید در رمز انتخابی خود از پرانتز یا كروشه استفاده كنید یا حتی كاما كه اینها به ذهن هیچ هكری نخواهد رسید.
هنگامی كه رمز خود را وارد می كنید مراقب باشید , كسی نزدیكتان نباشد. یا از كلید های منحرف كننده استفاده كنید. مثلا چند كلید الكلی بزنید و بعد با Backspace پاكش كنید كه اگر كسی هم دید , متوجه رمز شما نشود.
پشت كامپیوتر كسی كه به او اطمینانی ندارید , رمزی وارد نكنید. یا اگر مجبورید, با استفاده از كلید های Ctrl+Alt+Del و باز نمودن Task Manager كلیه برنامه های مشكوك را ببندید.
معمولا اسامی آنها مانند Thief یا Keylogger یا keyl یا هر اسم مشكوك دیگری می تواند باشد. در موقع ثبت نام در سرویسهای Hotmail و Yahoo به شما تذكر داده می شود كه كاركنان شركت سرویس دهنده به هیچ عنوان از طریق Email از شما درخواست Password نمی كنند. پس هیچ گاه از طریق هیچ Email ی رمز خود را وارد نكنید.
جهت دریافت فایل امنیت در وب لطفا آن را خریداری نمایید
قیمت فایل فقط 6,900 تومان
برچسب ها : امنیت در وب , دانلود امنیت در وب , امنیت , هکر , اینترنت , هک , شركت سرویس دهنده , وب , کامپیوتر , نرم افزار , سخت افزار , برنامه نویس , پروژه دانشجویی , دانلود پژوهش , دانلود تحقیق , پایان نامه , دانلود پروژه