امروز: شنبه 8 دی 1403
دسته بندی محصولات
بخش همکاران
بلوک کد اختصاصی

پروژه کارآفرینی جمع آوری شیر(به ظرفیت 8500 کیلوگرم در روز)

پروژه کارآفرینی جمع آوری شیر(به ظرفیت 8500 کیلوگرم در روز)دسته: کارآفرینی
بازدید: 14 بار
فرمت فایل: doc
حجم فایل: 554 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 39

پروژه کارآفرینی جمع آوری شیر(به ظرفیت 8500 کیلوگرم در روز)در 39 صفحه ورد قابل ویرایش(جداول pdf)

قیمت فایل فقط 3,000 تومان

خرید

پروژه کارآفرینی جمع آوری شیر(به ظرفیت 8500 کیلوگرم در روز)در 39 صفحه ورد قابل ویرایش


- 1 مقدمه :

کلسیم که نقش اساسی در شکل ‌گیری و استحکام استخوان ها و سلامت دندانها دارد، از مهم‌ ترین ترکیبات موجود در شیر است. فسفر که برای بسیاری از واکنش‌های شیمیایی بدن و فعال کردن آنزیم‌ها لازم است و در رشد و ترمیم بافتی دخالت دارد، در میان املاح موجود در شیر حضور داشته و به غیر از آن، سدیم وپتاسیم که در تنظیم اسیدی و بازی بودن سلول‌ های بدن نقش ایفا می کنند، با خوردن شیر دریافت می ‌شوند. نوشیدن شیر در بهبود علایم قاعدگی که با نام سندرم پیش از قاعده گی معروف است، نقش به سزایی دارد. بسیاری از خانم ‌ها قبل از دوران قاعدگی دچار نشانه‌هایی از جمله افسردگی، اختلالات خلقی، کمردرد و سردرد می ‌شوند. این افراد باید بدانند که مصرف شیر می ‌تواند این نشانه‌ها را تسکین دهد.شیر برای داشتن ناخن‌ها، دندان‌ها و موهایی سالم ‌تر لازم است. این نوشیدنی چون کلسیم فراوان دارد، مصرفش به همراه ویتامین d باعث استحکام استخوان‌ها و دندان ها و تقویت رشد موهاو پیشگیری از ریزش موها می ‌شود. وجود کلسیم به همراه ویتامین a، ویتامین های گروه B و پتاسیم مانع از نرم و نازک شدن موها می ‌شود و به درخشان شدن آن ها کمک فراوان می‌ کند.



1 – 2 نام کامل طرح و محل اجرای آن :

جمع آوری شیر







محل اجرا :





1 – 3 – مشخصات متقاضیان :

نام


نام خانوادگی


مدرک تحصیلی


تلفن














1 – 4 – دلایل انتخاب طرح :

توجه به خودکفایی این صنعت و همجنین نیاز بازار داخلی به تولید این محصول با توجه به این که جمع آوری شیر می تواند به رشد و شکوفایی اقتصادی کشور کمکی هر چند کوچک نماید و با در نظر گرفتن علاقه خود به فعالیت های صنعتی این طرح را برای اجرا انتخاب کرده ام.



1 – 5 میزان مفید بودن طرح برای جامعه :

این طرح از جهات گوناگون برای جامعه مفید است ، شکوفایی اقتصادی و خودکفایی در تولید یکی از محصولات ، سوددهی و بهبود وضعیت اقتصادی ، اشتغالزایی ، استفاده از نیروی انسانی متخصص در پرورش کالای داخلی و بهره گیری از سرمایه ها و داشته های انسانی در بالندگی کشور .



1 – 6  - وضعیت و میزان اشتغالزایی :

تعداد اشتغالزایی این طرح 7 نفر میباشد .




شیر و فرآورده های آن بدلیل ارزش غذایی زیاد درتغذیه انسان وسلامت جامعه نقش مهمی برعهده دارند. از طرف دیگر همین ویژگیها وصفات ممتاز غذایی درشیر،‌سبب می شود شیر بسرعت آلوده شود  باعث انتشار عوامل بیماری زا گردد. به همین دلیل چنانچه دربهداشت شیر درمراحل مختلف تولید، جمع آوری،‌حمل ونقل،‌تغییر ،‌تبدیل و توزیع و حتی مصرف آن دقت كافی نشود،‌بیماریها وعوارضی را درانسان ایجاد می كند.

درسبد غذایی هرایرانی مصرف شیر و فرآورده های آن سهم بسزایی دارد. بطوری كه مصرف تقریبی سرانه هر ایرانی بیش از 103 كیلوگرم درسال است واز این جهت ایران دربین كشورهای جهان درمصرف شیر رتبه بلایی دارد(مصرف سرانه شیر درجهان 120 كیلوگرم درسال است).



توجه روزافزون جامعه ایرانی به مصرف شیر وفرآورده های آن شكوفایی صنایع شیر را به ارمغان آورده است.بطوری كه صنایع تبدیلی آن دردوره اخیر بیش از 150 درصد رشد داشته است . افزایش تولید و كیفیت شیر از اهمیت زیادی برخوردار است . تا چند سال پیش توجه تولید كنندگان تنها برروی كمیت یا مقدار تولید بود و بدلیل عدم توجه كافی بركیفیت و بهداشت،‌آلودگی میكروبی افزایش وزمان ماندگاری شیر و فرآوری لبنی كوتاه می شد كه خطرات مسمومیت وبیماری مصرف كنندگان نیز به دنبال داشت.



به همین لحاظ امروزه كیفیت وبه استاندارد رسیدن شیر و تولیدات آن بركمیت اولویت دارد.در این راستا ساماندهی تولید، حمل و فرآوری و توزیع مناسب آن سبب بالا بردن كیفیت می شود.



تعریف شیر خام سالم:

شیر خام سالم عبارت است از مایع مترشحه ودست نخورده حاصل از دوشش كامل پستان دام سالم(گاو،‌گوسفند،‌بز،‌گاومیش،‌شتر و غیره) كه با اصول صحیح ،‌ تغذیه و نگهداری شده باشد،‌شیر باید درشرایط بهداشتی دوشیده شده و آب وهیچ ماده دیگری به آن اضافه ویا از آن كم نشده باشد.







خواص شیر:

شیر از كاملترین غذاهاست و مصرف آن درمراحل مختلف رشد افراد اهمیت زیادی دارد. مصرف شیر بعد از دوران شیرخوارگی دركودكان سبب تكمیل استخوان بندی وتامین انرژی( به لحاظ داشتن كلسیم، چربی و پروتئین) می شود. خوردن شیر تازه توسط نوجوانان و جوانان موجب تامین انواع مواد پروتئینی، چربی،‌مواد معدنی و ویتامینها شده و استعداد،‌بهره هوشی ،‌شادابی و لطافت پوست را درآنها سبب می شود.



درمیانسالان وسالمندان شیر كم چرب تامین كننده انرژی روزانه ویكی از عوامل جلوگیری از پوكی استخوان می باشد. از آنجا كه شیر به راحتی هضم می شود واز انرژی زیادی برخوردار است،‌برای افراد سالمند وبیمار بسیار مفید است. وجود مواد معدنی و پروتئینی و انواع ویتامینها درشیر سبب ترمیم زخم معده می شود. با این حال مصرف شیرهای آلوده و با بارمیكروبی بالا و همچنین حساسیت نسبت به لاكتوز شیر دربرخی از افراد سبب ناراحتی معده می شود و برای این افراد توصیه می شود شیر پاستوریزه رقیق و سرد شده استفاده نمایند. یكی از توصیه های مهمی كه كارشناسان تغذیه دارند آن است كه از مصرف قهوه و چای به تنهایی خودداری كنند و همیشه این نوشیدنیها را با شیر بنوشند تا مبتلا به ناراحتی معده و احتمالاً‌ زخم معده نشوند.



عوامل ایجاد آلودگی درشیر:

شیر درمراحل زیر ممكن است آلوده و یا به عبارتی دچار افزایش بارمیكروبی شود:

- جایگاه نگهداری دام

- بیماری دام

- جایگاه شیردوشی

- جمع آوری شیر

- نگهداری شیر درمراكز

- حمل و نقل شیر

- تحویل شیر به كارخانه

- فرآوری وتوزیع شیر



1- جایگاه نگهداری دام:

یكی از عوامل مهم تامین سلامت دام و تولید شیر بهداشتی داشتن محیط مناسب و بهداشتی نگهداری دام است. جایگاه نگهداری دام بایستی قابل شستشو و ضد عفونی وبدون شكاف وسوراخ باشد. وجود شكاف وسوراخ باعث می شود كه حشرات و كنه ها و حیوانات موذی درآنها مستقر شوند.

 دیواره های جایگاه نگهداری بایستی صاف باشد. انبار علوفه و كنسانتره لازم است خشك و غیر قابل نفوذ برای حیوانات موذی بوده و از محل نگهداری دام و اصطبل ها جدا باشد. دام های بیمار باید از گله جدا و تا زمان بهبودی كامل درمكان دیگری نگهداری شوند. كف اصطبل ویا جایگاه باید دارای پوشش سخت و صاف و غیر لغزنده بوده ودارای كانال فاضلاب و شیب مناسب باشد ورطوبت را بخوبی جذب كند. اصطبل بایستی دارای هوای كافی،‌تازه و مطبوع ونور مناسب باشد. جمع آوری كود و فضولات از مهمترین عامل كاهش آلودگی وكاهش نفوذ بیماری به دام است. بدن دام بخصوص‌،پستان واطراف آن و كشاله ران درقسمت داخلی نبایستی آلوده به كود و فضولات باشد.





2- بیماری دام:

بعضی از بیماری های مثل بروسلوز و سل می توانند از طریق شیر و فرآورده های آن به انسان منتقل شوند. مهم ترین مسئله ای كه دامدار بایستی به آن توجه كند بیماری ورم پستان است. این بیماری علاوه بركاهش تولید شیر سبب آلودگی شیر و غیرقابل مصرف شدن آن می شود. نگهداری دام مبتلا به ورم پستان دركنار سایر دام ها و یا دوشیدن این دامها همراه با دام های سالم،‌سبب انتشار بیماری به بقیه و كاهش تولید شیر تا 50 درصد می شود. دام های بیمار و تب دار آلودگی را به شیرمنتقل می كنند. بیماریهای مختلفی از طریق شیر به افراد شیردوش ویا كارگر شیردوشی وهمچنین افراد مصرف كننده شیر منتقل می شود.

گزارش مختصر بازدید از واحد ها تولیدی با خدماتی مرتبط با موضوع پروژه :

بازدید از  محل جمع آوری شیر

بر اساس هماهنگی های بعمل آمده در بازدید از مرکز جمع آوری شیر به بررسی سیستم ها و دستگاهها و ماشین آلات موجود در محل پرداختیم و سیستم مدیریت و روش تأمین مواد اولیه را در محل مورد ارزیابی قرار دادیم ،



جنبه های ابتکاری بودن و خلاقیت به کار رفته شده :

ابتکار و نوآوری در کلیه رشته ها می تواند عامل پیشرفت  و توسعه قرار گیرد در بخش جمع آوری شیر نیز که بازار رقابتی بسیار شدیدی دارد استفاده از ایده های نو و نوآوری و خلاقیت می تواند به عامل موفقیت تبدیل شود ، طراحی های گرافیکی تبلیغاتی و استفاده از شیوه های نوین صنعتی از عوامل پیشرفت و توسعه اقتصادی در کشور های صاحب سبک در صنعت میباشد ، الگوبرداری از این روشها برای معرفی کالا و محصولات می تواند به عنوان یک ایده نو مورد استقیال قرار گیرد .

قیمت فایل فقط 3,000 تومان

خرید

برچسب ها : پروژه کارافرینی جمع آوری شیر(به ظرفیت 8500 کیلوگرم در روز) , طرح توجیهی جمع آوری شیر(به ظرفیت 8500 کیلوگرم در روز) , کارآفرینی جمع آوری شیر(به ظرفیت 8500 کیلوگرم در روز) , دانلود پروژه جمع آوری شیر(به ظرفیت 8500 کیلوگرم در روز) , دانلود کارآفرینی جمع آوری شیر(به ظرفیت 8500 کیلوگرم در روز) , طرح توجیه فنی جمع آوری شیر(به ظرفیت 8500 کیلوگرم در روز) , توجی

نظرات کاربران در مورد این کالا
تا کنون هیچ نظری درباره این کالا ثبت نگردیده است.
ارسال نظر