امروز: سه شنبه 4 دی 1403
دسته بندی محصولات
بخش همکاران
بلوک کد اختصاصی

ایزومریزاسیون

ایزومریزاسیوندسته: نفت و پتروشیمی
بازدید: 50 بار
فرمت فایل: docx
حجم فایل: 253 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 36

هدف از ISOMERIZATION افزایش اکتان محصولات پالایشگاهی و پایین اوردن اروماتیک بنزین است بنزین با حلقه های اروماتیک و بنزن کم به تازگی در بازارهای کالیفرنیا مشخص میگردد و انتظار میرود که بوسیله دیگر ایالات نیز پذیرفته شود

قیمت فایل فقط 150,000 تومان

خرید

ایزومریزاسیون


هدف از ISOMERIZATION    افزایش اکتان محصولات پالایشگاهی و پایین اوردن اروماتیک بنزین است . بنزین با حلقه های اروماتیک و بنزن کم به تازگی در بازارهای کالیفرنیا مشخص میگردد و انتظار میرود که بوسیله دیگر ایالات نیز پذیرفته شود.


شرح فرایند  ISOMERIZATION


عمده استعمال  isomerization    در پالایشگاه ها ، ایزومریزاسیون نفتا و ایزومریزاسیون بوتان است. ایزومریزاسیون نفتا ترکیبات مخلوط شونده در بنزین را تولید می نماید وایزومریزاسیون بوتان خوراک واحد  ALKYLATION  را مهیا می کند.


ایزومریزاسیون نفتا


بنزین یا نفتا مخلوطی از 5C و دیگر هیدروکربن های سنگینتر به شکل مستقیم ( بدون شاخه ) ، حلقه ای یا شاخه دار است. ایزومریزاسیون نفتا زنجیره های مستقیم را به شاخه دار تبدیل می نماید و با این عمل اکتان ان را افزایش میدهد. علت اصلی پایین بودن درجه اکتان نفتا هیدروکربن های سبک و مستقیم هستند که شامل جز سبکتر نفتا ( 5C و6C ) هستند که از تقطیر نفت خام در شرایط اتمسفریک حاصل می شوند. کاهش سرب و برطرف سازی ان از بنزین برای بالا بردن عدد اکتان باعث شیوع این فرایند شد.

مهمترین کاربرد ایزومریزاسیون نفتا در صنایع  UOP’S  PENEX  و UNION  CARBID’S  است. از دیگر کاربردهای ان شامل فرایند CARBID HYSOMER  و فرایند ایزومریزاسیون BP است. در این چهار فرایند نفتا با هیدروژن ترکیب شده و در میان یک یا دو راکتور بستر ثابت به صورت سری جریان می یابد.  کاتالیستی که در این فرایند استفاده میشود فلزهای قیمتی هستند. جریان خروجی از راکتور به سوی ستون های جداکننده فرستاده می شوند که در انها گازهای سوختی و هیدروژن از محصولات ایزومریزاسیون جدا می شوند. محصولات ایزومر شده دارای اکتان بسیار بالاتری از خوراک اولیه است و به حوض اختلاط بنزین خورانده می شود.  اگرچه واکنش ایزومریزاسیون تولید کننده و مصرف کننده خالص هیدروژن نیست اما حضور هیدروژن از کک دار شدن و عدم فعالیت کاتالیست جلوگیری می نماید.

دو نوع مهم و اساسی از کاتالیست هایی که در صنایع مورد استفاده قرار می گیرند عبارتند از:

1)   پلاتین بر پایه زئولیت که در دمای بالای 200 درجه سانتیگراد کاربرد دارد.

2)   کلرید پلاتین بر پایه الومین که در دماهای زیر 200 درجه سانتیگراد بکار می رود.

قیمت فایل فقط 150,000 تومان

خرید

برچسب ها : ایزومریزاسیون , ISOMERIZATION , ایزومریزاسیون نفتا

نظرات کاربران در مورد این کالا
تا کنون هیچ نظری درباره این کالا ثبت نگردیده است.
ارسال نظر